De leukste bars in Den Haag

 

Den Haag is een prachtige stad. Het is ook een vrij kleine stad, wat betekent dat het niet lang duurt om de verborgen juweeltjes te ontdekken. Van industriële cafés tot gezellige kroegen, er zijn veel fantastische plekken om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Of je nu op zoek bent naar het beste happy hour in de stad of een geweldige plek om te pre-gamen met je nieuwe vrienden, Den Haag heeft voor ieder wat wils. Om je te helpen de beste hotspots in deze fantastische stad te vinden, hebben we deze handige gids samengesteld.

Baf Cafe

Baf Cafe is een van de mooiste cafés in Den Haag, en het is vooral populair onder reizigers. Het is een zeer ontspannen bar, en de drankjes zijn relatief goedkoop. Het is een geweldige plek om met vrienden bij te praten of nieuwe mensen te ontmoeten. Als u op zoek bent naar een plek om met uw vrienden naartoe te gaan, organiseert Baf ook regelmatig evenementen. Er zijn wekelijks quizzen en diverse andere activiteiten om je te vermaken. Baf is open van 12.00 tot 2.00 uur, wat betekent dat je op elk moment van de dag terecht kunt.

Café The Pinder

The Pinder is een geweldige plek om naartoe te gaan als u een relatief goedkoop drankje en een mooi uitzicht wilt. Het is niet de beste plek om naartoe te gaan als u hoopt nieuwe mensen te ontmoeten, want het is er meestal erg druk. De Pinder organiseert regelmatig evenementen, zoals trivia-avonden, karaoke en muziek- en poëzieavonden. Deze evenementen zijn vaak erg populair, dus zorg ervoor dat u uw tafel van tevoren reserveert. De Pinder is elke dag geopend van 10.00 tot 1.00 uur, wat het een geweldige plek maakt om je dag te beginnen of je avond te eindigen.

Cafetaria Tivoli

Als je op zoek bent naar een mooi café om met een paar vrienden heen te gaan, dan is Tivoli de plek om naartoe te gaan. Het is een zeer ontspannen plek die geweldig is als je hoopt bij te praten met je vrienden. Het is ook een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten als je moeite hebt om een gesprek te beginnen. Tivoli is open van 8.00 tot 21.00 uur, dus een prima plek om te ontbijten. Als je hoopt nieuwe mensen te ontmoeten, moet je eens langskomen tijdens een van de vele evenementen die in Tivoli worden georganiseerd. Er zijn regelmatig evenementen zoals poetry slams, verhalenavonden en muziek- en dansavonden. Ze bieden ook veel aanbiedingen en promoties, zodat u wat geld kunt besparen terwijl u vrienden maakt.

Den Dekker

Den Dekker is een geweldige plek om naartoe te gaan als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en wilt genieten van een paar drankjes. Het is een erg relaxte bar, en het heeft een geweldige buitenruimte. Het is een goede plek om je avond te beginnen als je nieuwe mensen wilt ontmoeten. Den Dekker organiseert regelmatig evenementen, zoals life drawing en poetry slams. Als u op zoek bent naar iets ongewoons, hebben ze ook een zombiewandeling en een Harry Potter-avond. Als u op zoek bent naar een plek om met een groep vrienden heen te gaan, is Den Dekker ook zeer geschikt voor grote groepen.

Prost Café

Prost! Cafe & Company De Vries is een geweldige plek om met een grote groep vrienden heen te gaan, omdat er veel zitplaatsen zijn, en het gemakkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je op zoek bent naar een plek om met een kleinere groep vrienden heen te gaan, zijn er niet veel opties. Het is echter een zeer populaire plek, dus je kunt misschien het geluk hebben om een tafel te vinden. Prost! organiseert regelmatig evenementen, zoals trivia-avonden, karaoke-avonden en zelfs pokeravonden. Ze hebben ook een grote buitenruimte, dus u kunt genieten van het mooie weer terwijl u nieuwe vrienden maakt.

Stroomhuis

Stroomhuis is een populaire bar in Den Haag. Het is een goede plek om naartoe te gaan met vrienden of een date. Er hangt een ongedwongen en ontspannen sfeer, waardoor het een goede plek is om nieuwe mensen te ontmoeten. Stroomhuis organiseert regelmatig evenementen, zoals comedy-avonden, DJ-avonden en muziekavonden. Als u op zoek bent naar iets ongewoons, hebben ze ook yoga- en swingdansavonden. Het Stroomhuis is elke dag geopend van 12.00 tot 2.00 uur. Dit betekent dat je op elk moment van de dag langs kunt komen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Als je overdag langskomt, zorg dan dat je je ID bij je hebt, want ze controleren op leeftijden.

Haagse Bar Gids

De Haagse bar gids is een must-read als je van plan bent te gaan pre-gamen met je nieuwe vrienden. Er zijn veel bars in Den Haag, maar ze zijn niet allemaal even geschikt als je nieuwe mensen wilt ontmoeten. Als je op zoek bent naar een plek om heen te gaan voordat je naar een club gaat, kun je beter niet naar plekken als Den Dekker en Prost! gaan, omdat die vol zitten met mensen die daar komen om te drinken. In plaats daarvan kun je beter naar een plek als Stroomhuis gaan, omdat mensen daar komen om te drinken en te praten. U kunt genieten van een paar drankjes en dan naar een club gaan met uw nieuwe vrienden.

Tips voor het ontmoeten van nieuwe mensen in Den Haag

Als je nieuw bent in de stad, kan het moeilijk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelukkig zijn er veel manieren om nieuwe mensen te ontmoeten in Den Haag. Hoewel u niet kunt verwachten dat iedereen u zal benaderen, is het belangrijk dat u uitgaat. Wees vriendelijk, glimlach en maak oogcontact wanneer u met nieuwe mensen praat. Als u in een café bent, begin dan een gesprek met de persoon die naast u zit. Als u in een bar bent, probeer dan een gesprek te beginnen met iemand die naast u staat. Als je in een club bent, probeer dan te praten met mensen om je heen. Als je uit bent met je vrienden, kijk dan of je iemand kunt helpen die er alleen uitziet. Het is belangrijk om open en oprecht te zijn bij het zoeken naar nieuwe vrienden.

Haagsgoud.nl

Op deze blog kan je alles lezen over Den Haag. Van feitjes, hotspots tot de leukste bedrijven.

Wist jij dat de inwoners van Den Haag twee namen hebben? Namelijk Hagenaar of Hagenees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *